WELKOM IN DE MESDAG

Stelt u zich eens voor: een royaal stadsappartement in het centrum van Den Haag. Nieuw maar met klassieke signatuur, comfortabel en desgewenst aangepast aan uw persoonlijke woonwensen. Kortom, alle ruimte om comfortabel ‘stads’ te wonen, te genieten en te leven.

Wij schetsen hier de appartementen Mesdag aan de Zeestraat 65d. Vijf woonkansen op een even bijzondere locatie in het Mesdagkwartier in het centrum van Den Haag.

OPTIMALE LIGGING

Wonen in de stad is de laatste jaren enorm populair geworden. Den Haag profiteert van van deze trend en niet zonder reden. De koninklijke grandeur en veelheid aan culturele instellingen hebben veel aantrekkingskracht.

Wie de Zeestraat in het Mesdagkwartier kent weet dat deze optimaal ligt ten opzichte van stadse voorzieningen. Het Noordeinde, de Hoogstraat, de Denneweg en het Lange Voorhout zijn zomaar een aantal straten die op loopafstand van De Mesdag appartementen garant staan voor een hoogwaardig aanbod van: winkels, restaurants, musea, et cetera.

SMAAKVOLLE METAMORFOSE

Het voormalige kantoorgebouw ondergaat straks een grote metamorfose. Er worden vijf comfortabele stadsappartementen ontwikkeld met een woonoppervlakte tussen de 85 en 215 m², verdeeld over vijf woonlagen. Het bouwkundige betonskelet blijft intact envanuit deze basis wordt alles opnieuw opgebouwd. De voorgevel behoud zijn markante klassieke signatuur. De achtergevel, waarin ook de terrassen zijn verwerkt, is geheel nieuw ontworpen. Het penthouse bevindt zich op de 4e en 5e verdieping. Het appartement op de begane grond beschikt over een stadstuin. Bewoners parkeren op een binnenplaats achter het gebouw.

Koopsomindicatie begane grond appartement vanaf € 895.000,- v.o.n.